Alkudj! Lakásalku szolgáltatás

„Alkudj” szolgáltatás 

A lakásalkusz olyan személy, aki helyetted és nevedben lealkudja a lakás vagy más ingatlan árát. Regisztrálj a lap alján és Alkudj! Sokan nem képesek erre és el sem tudják képzelni, hogy  milyen mértékben lehet változtatni azokon az ajánlatokon, árakon és egyéb  feltételeken amit egy társasházi, lakóparki épülő vagy már befejezett lakás vásárlása során eléjük tesznek.Ha nincs hozzá tehetséged, használj profi alkuszt!

Az „Alkudj” szolgáltatás   segít abban, hogy sokkal jobb pozícióba kerülj ahhoz képest amit Te elérnél vagy  már elértél. Ilyen pozitív változás lehet: Vételár csökkentés, a fizetési feltételek javítása, műszaki tartalom változtatása, a szerződéses garanciák módosítása stb.

A mi tevékenységünk alapján általánosan elérhető megtakarítás összege kb. 600 ezer és 1 millió forint közé tehető.

A regisztrációs adatlap részletes kitöltése során a VÁSÁROLNI KÍVÁNT lakás adatait PONTOSAN add meg, tekintet nélkül arra, hogy még csak tárgyalsz róla, ajánlatot kaptál, esetleg előszerződtél vagy szerződtél is!

A regisztráció után egy megerősítő emailt kapsz, amelyet 48 órán belül aktiválnod kell. Megerősítés nélkül a regisztrációdat töröljük. A megerősítéseddel zárul le a regisztráció folyamata amelyet mi is visszaigazolunk, és ebben a visszaigazolásban  szerepel a regisztrációd azonosító száma is, amit a későbbiekben használni tudsz.  

Az általad küldött email tárgy rovatába bármelyik esetben – a későbbi levelezés során is – be kell írni az „alkudj” szót és a regisztrációd azonosító számát. A regisztrációs lap kitöltése és az általad küldött email erősíti meg egyértelműen azt, hogy a szolgáltatást valóban igénybe kívánod venni.  

Előzetes szolgáltatás

Az átküldött dokumentumok átvizsgálása után egy rövid, összefoglaló tájékoztatót adunk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségeid vannak.  Ezt előzetes szolgáltatásnak hívjuk.  

Kérheted azt is, hogy részletes szerződéselemzést készítsünk el Neked a többit majd Te megoldod. Az előzetes összefoglaló tájékoztató ekkor is ingyen volt, de ha csak  részletes szerződéselemezést kérsz, annak a díja  25.000 Ft + ÁFA.

Amennyiben a lakásvásárlásod még tárgyalási szakaszban van kérheted azt is, hogy legyünk jelen, segítsünk a tárgyalásokon, egészen a szerződéskötésig.   Ez a legideálisabb helyzet arra, hogy a legjobb feltételekkel szerződj.

Árak, fizetés

Miután minden eset és minden igény más, az elvégzendő feladatokat, fizetendő összegeket és fizetési feltételeket tételes ajánlat alapján, írásban előre rögzítjük.

Amennyiben a számlával vagy a fizetéssel igazolni tudod a honlapunkról letöltött „Lakásvásárlás ésszel! lakásvásárlási  útmutató” megvásárlását, annak az árát a szolgáltatásaink árából 100 %-ban levonjuk, tekintettel arra, hogy az alapvető problémák megtárgyalása sokkal kevesebb időt és energiát vesz majd el mindegyikünktől, és sokkal könnyebb lesz  egymással kommunikálnunk.

Fizetések:
A fizetéseket az egyedi ajánlatban megadott összegben,  módon (banki utalás, bankkártya stb.)  és időpontban kell teljesíteni..

Szolgáltatások teljesítése:

Az ingyenes szolgáltatás kivételével a szolgáltatások az egyedi ajánlatban meghatározottak szerint  díjfizetéshez kötöttek.

Szolgáltatások teljesítése:

Szakmai képesítéshez kötött szolgáltatásokat csak a megfelelő végzettséggel, képesítéssel,  rendelkező és jogszabályi feltételeknek megfelelő személy, szervezet, társaság  nyújthat akár önállóan, akár mással együtt. Összetett szolgáltatásnál (pl. jogi és műszaki) több partner együttműködve teljesítheti a megbízást.  

 

Jelen “Alkudj” Szolgáltatás   ezen a honlapon megjelenő Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmával együtt érvényesek és értelmezendők. A Regisztrációval ezeket a feltételeket elfogadod.

 

Vevőadatok
Lakásadatok
A lakás vételára min. mFt max. mFt
Alapterület min. m2 max. m2
Erkély-terasz
Tároló
Garázs
Felszíni beálló

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.